Despre Ol-eve Greece

Suntem dedicati wellness-ului, sănătații, educației, durabilitatatii și creșterii. Misiunea noastra este aceea de a realiza produse naturale si pure de înaltă calitate, bogate în valori nutritive, pentru a oferi clientilor nostri o alegere sanatoasa pentru corpul și mintea lor.

Ol -eve este o afacere de familie, care creaza și promoveaza produse autentice, delicatese de calitate superioară, cum ar fi smochine uscate, ulei verde de măsline extravirgin, ulei de măsline extravirgin, rodii, sare de mare, gemuri, miere și vin, produse în mod tradițional, de o maniera unică, cu ingrediente indigene din insula Lesvos-Grecia. Realizăm aceste produse cu dragoste pentru acest pământ pur și din pasiune pentru wellness și nutriție adecvată.

Microclimatul Lesvos permite dezvoltarea de produse excelente cu gust incomparabil, premiate de nenumarate ori la nivel internațional pentru unicitatea și valoarea lor.Selectam cu dragoste cele mai bune materii prime și rețete pe care le împachetam cu grijă. În Lesvos suntem legați de fiecare ferma/exploatație in parte (fie că este propria noastră ferma, la Sigri sau a unui alt partener în Lesvos).

Plantatiile noastre din Faros sunt situate pe o peninsulă de 247 de hectare, cu vedere catre pitorescul sat Sigri din insula Lesvos, Grecia.
Astăzi culturile noastre includ 20.000 de măslini, 12.000 de rodii, 5.000 de smochini, lotusi, pini, palmieri și trandafiri. Există, de asemenea, o serie de plante native și floră sălbatică, găsite din abundență în insulele din Marea Egee precum menta, melisa, luisa, fructele de padure, rozmarinul, cistusul și plantele nemuritoare.
Ol-eve reprezinta o alegere a unui stil de viață plin de vitalitate și energie.

Ol-eve, Familie Estate & Products® este un tradename al Falcon SA.

Falcon SA este certificata de AVRV / ISO 22.000: 2005 și certificata de Biohellas pentru gama sa de produse ecologice.