Wrap de tortilla cu humus si rosii uscate 4 pers

Retete noi Ol-eve by Ileana Braniste

 
PREPARAREA

- 1/2 pachet tortilla (4 buc),
- 200g humus,
- 6-8 rosii uscate Ol-eve tocate marunt,
- Sare cu rozmarin si oregano Ol-eve,
- 100g ruccola
Fiecare foaie de tortilla de unge cu un strat de humus de aprox. 3 mm cu exceptia a 2 cm in partea cea mai indepartata de maini si se presara cu rosii uscate si sare aromata.
Se aseaza ruccola pe 2/3 din suprafata tortillei, intr-un strat subtirel.
Incepand cu marginea cea mai apropiata de maini, incepem sa rulam strans, dar fara presiune ca o clatita si fixam cu 3-4 scobitori, astfel incat sa portionam rondelele.
Cu ajutorul unui cutit, taiem intre scobitori si obtinem “melci”. Repetam cu restul foilor de tortilla.
Puteti savura reteta intr-o multitudine de combinatii de ingrediente.
Pofta buna!