Salata cu branza de capra, rosii uscate, masline si nuci – 2 portii

Retete noi Ol-eve by Ileana Braniste

 
PREPARAREA

1 pachet de salata mixta (aprox 200g)
4 buc Rosii uscate Ol-eve
10 buc Masline verzi Ol-eve
2 linguri nuci maruntite
1 baton branza de capra (150g)
Dressing
1 lingura otet balsamic
½ lingurita miere poliflora Ol-eve
50 ml ulei de masline Ol-eve
sare
Intr-o cescuta se amesteca mierea, otetul balsamic si sarea pana se omogenizeaza, apoi se aduga uleiul de masline.
Intr-un bol incapator, punem salata, rosiile uscate taiate feliute subtiri, maslinele si nucile si amestecam. Turnam dressingul peste salata si amestecam lejer, sa nu se inmoaie frunzele de salata.
Pentru servire, se imparte salata in 2 boluri, branza se taie felii si se aseaza estetic deasupra salatelor.