FELII DE VITA CU CIMBRU, MAGHIRAN ȘI SOS DE ROȘII CU BUSUIOC

Produse Ol-eve utilizate in reteta: sos de roșii cu busuioc

 
INGREDIENTE PENTRU 4 PERSOANE:
  • 8 felii de carne de vită
  • 1 borcan mic de sos de rosii cu busuioc
  • 4 lingurite linguri de ulei de măsline extravirgin
  • 40 gr de unt
  • 1 usturoi tăiat în jumătate
  • 1 ceapa inabusita tocată marunt
  • 1 buchet de cimbru proaspăt
  • 1 buchet de maghiran proaspat
  • Sare de mare și piper
PREPARAREA

Într-o tigaie se încălzește uleiul de masline cu untul și se călesc ceapa și usturoiul. Adăugați carnea și sotati pe ambeleparti pana devine “roz”. Peste carne adăugam cimbrul, maghiranul, sosul de rosii, sarea de mare și piperul. Pofta buna!

Felii De Vita Cu Cimbru, Maghiran Și Sos De Roșii Cu Busuioc